У ЧОМУ ПЕРЕВАГА БАНКРУТСТВА?

вівторок, 4 жовтня 2016 р.

news_photo

У чому полягає перевага процедури банкрутства? Адже в порівнянні з іншими методами ліквідації вона досить дорога і більш тривала?

Незважаючи на дійсно велику вартість і тривалість процедури банкрутства, в порівнянні з іншими методами ліквідації, вона має ряд переваг:

 

після визнання компанії банкрутом припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), відсотків та інших економічних санкцій по всіх видах заборгованості банкрута, в тому числі по податках, по заробітній платі, перед іншими фізичними та юридичними особами;

знімається арешт, накладений на банківські рахунки підприємства і майно компанії, визнаної банкрутом, або інші обмеження щодо розпорядження майном такої компанії.

Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається; після винесення судом рішення про визнання Вашого підприємства банкрутом вступає в процедуру арбітражного керуючого, який стає новим посадовою особою компанії і несе матеріальну відповідальність за підприємству до закінчення процедури. Після винесення судом рішення про закриття підприємства в зв'язку з банкрутством, з компанії (його посадових осіб) повністю знімається вся відповідальність, пов'язана з попередньою діяльністю.

 

В результаті визнання підприємства банкрутом на підставі рішення суду воно ліквідується і виключається з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

 

Головна Топ тема

Безкоштовна консультація

Отримати консультацію

залишити заявку

залишити заявку

Задати питання юристу

Ваш запит відправлено!

Акция

Послуга